Durata de livrare: 24-48H
TRAIŢI SANATOS!
Astazi, oamenii au o viata stresanta si traiesc in ritm alert, mananca dezordonat, consuma putine legume si fructe, ceea ce cauzeaza ulterior boli, fie afectiuni vasculare sau anemie. Multi considera sucul de grau verde ca fiind alimentul cel mai nutritiv si cel mai tamaduitor din lume. Pe langa clorofila, acesta contine, de asemenea, minerale active, proteine, vitamine si oligoelemente.
Semnele de detoxifiere pot fi urina mai inchisa la culoare, scaun mai moale, oboseala, acestea semnaland inceputul procesului de detoxifiere. Fiecare organism reactioneaza diferit la procesul de detoxifiere. Prin detoxifiere, putem constata o imbunatatire a tonusului, putem fi mai putin epuizati, putem avea mai multa energie, iar corpul nostru devine mai rezistent la boli.
Efectele benefice ale sucului de grau spelta verde. Cand se recomanda consumul acestuia ?
-Previne bolile
-Contribuie la hematogeneza
-Imbunatateste oxigenarea
-Detoxifica
-Oboseala si epuizare
-Intareste sistemul imunitar
-Probleme de digestive, alte probleme stomacale
-Creste apetitul in caz de lipsa de pofta de mancare
-Probleme cu greutatea
-Contribuie la alcalinizare
-In caz de tumori, ajuta la restabilirea sistemului imunitar
-Inainte, in timpul si dupa chimioterapie
Ce contine sucul de grau verde?
Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B10, B17, C, E, F, K etc.
Minerale: toate mineralele necesare organismului uman (peste 90 de tipuri)
Enzime care au urmatoarele efecte: neutralizarea radicalilor liberi, descompunerea grasimii, sprijinirea hematogenezei, sprijinirea digerarii proteinelor si amidonului, incetinirea procesului de imbatranire, etc.
Aminoacizi: contine toti aminoacizii necesari, esentiali pentru organismul uman, in proportia potrivita (proteinele contin aminoacizi)
Clorofila: responsabila pentru culoarea verde a plantelor, insa nu acesta este motivul pentru care este cel mai important pentru organism. Clorofila ajuta la formarea hemoglobinelor, contribuind astfel la oxigenare. Este cunoscuta si ca antioxidant si agent de detoxifiere puternic.
ADMINISTRARE
Doza initiala recomandata este de 1 capsula pe zi. In caz de boala 3 pe zi, putand fi crescuta la 4 sau 6 capsule pe zi, la nevoie. A se administra dimineata pe stomacul gol (intreaga doza zilnica) in putin lichid si nu consumati alte alimente sau lichide timp de 15-20 minute. Pentru un efect asteptat trebuie folositi minim 3 luni. Administrarea poate fi oprita in orice moment. Nu are efecte secundare cunoscute, putand fi deci administrat continuu.
'
DEPOZITARE
A se pastra departe de lumina la 0-30 '°C.
'
ATENŢIE
Descrierea nu inlocuieste consultul medical specializat. Va rugam sa cereti opinia medicului Dumneavoastra inainte de a-l administra.
Este foarte important consumul constant de apa pura. Consumati cel putin 2-3 l de apa pura (apa de izvor, apa cu osmoza inversa, apa purificata)
Semnele de detoxifiere pot fi urina mai inchisa la culoare, cu miros intepator, scaun mai moale, oboseala, acestea semnaland inceputul procesului de detoxifiere.
Clorofila este unul din cele mai importante ingrediente din sucul de grau verde, fiind cunoscuta ca antioxidant si agent de detoxifiere puternic.
Persoanele alergice la gluten il pot consuma, sucul de grau spelta verde nu contine gluten.
De ce sa alegeti sucul de grau spelta verde bio liofilizat?
100% suc de grau verde
Este obtinut din ingrediente de calitate exceptionala, controlata din surse controlate
Efectele sale benefice sunt cunoscute si salutate de secole
Nu contine ingredient artificial, potentiatori de gust sau culoare
Nu contine conservanti
Se produce cu respectarea celor mai stricte conditii sanitare
Dupa procesul de congelare rapida, urmat de procesul de liofilizare, toate vitaminele si enzimele valoroase se pastreaza in aceste capsule vegane.
'
Consumul sucului de grau verde congelat rapid in cazul unor afectiuni nu inlocuieste terapia si medicatia prescrisa de medic. Pe langa acestea, se va folosi doar ca tratament complementar.