Cafea de specialitate - Ethiopia - natural - macinata

Mabo
58,90 Lei
Note de degustare Lemon | Rose hips | Orange | Tea like finish
Origine Ethiopia
Regiune Guji
Statia de spalare Ye Genet
Fermentatie Natural
Varietate Mixed Heirloom
Altitudine 1950 – 2250m
Scor de degustare 88 in Nota SCA
Anul recoltei 2019
Profil de prajire OMNI (potrivit pentru espresso | filter)
Perioada de repaus Filtru 7 zile | Espresso 14 zile
Prajit de Bogdan Georgescu - Campion National al Romaniei si Vice-Campion Mondial
Prajit cu PROBAT P5

Gramaj: 250 g


In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 00001982 Ai nevoie de ajutor? 0749233449
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Tsegaye Hagos s-a născut în Woreda Atsbi Wonberta, Woreda fiind un district din Etiopia, între celebrele biserici tăiate cu stânci din Tigray. Tigray, unul din cele nouă state ale Etiopiei, se găsește în nordul uscat și ars care se învecinează cu Eritrea.
Cafeaua a avut un rol important în viața timpurie a orașului Tsegaye. La vârsta de 18 ani, el imigrează în Sudan pentru că situația politică din Etiopia era instabilă.
După 15 ani în Sudan, Tsegaye se întoarce la locul său de naștere. După ce a vizitat Guji, el consideră că trebuie să lovească în districtul Kercha, zona Guji. Kercha este o zonă care se învecinează cu fructuoasa woreda ''Gedeb'' a lui Gedeo
La doar 10 ani de la începerea carierei sale în industria cafelei, Tsgaye își deschide propria stație de spălat în Kercha, Sasaba, iar succesul acestei stații de spălat deschide drumul spre nou - Ye Genet.

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0749233449 contact@micostore.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!